OK Lliga

L’Igualada Rigat rep el Liceo en la lluita pel lideratge

Hoquei sobre patins. Els dos equips estan empatats a punts i han guanyat els cinc partits que han disputat en l’OK Lliga

L’enfrontament entre els dos equips que compten els seus partits per victòries i que estan empatats a punts al capdamunt de la taula marca la sisena jornada de l’OK Lliga. L’Igualada Rigat rep el Deportivo Liceo (20.45 h, Esport 3) amb la intenció de lluitar per una altra victòria. Els igualadins tindran la baixa de Roger Bars, que va rebre un cop de bola a la cara, té la mandíbula trencada i la setmana que ve l’operaran. Els gallecs arriben amb el dubte de Roberto di Benedetto, que es va ver mal al turmell esquerre.

El Reus Deportiu i el Barça tornen a la competició després que dimarts se suspengués el seu duel de la cinquena jornada per les goteres. Els roig-i-negres visiten la pista del Noia Freixenet, i els blaugrana reben el Voltregà Stern Motor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)