el9cers

El Girona haurà de remuntar un gol a Itàlia

Hoquei sobre patins. Els gironins perden en l’anada dels vuitens de l’Europa Cup contra un Follonica que marca en el minut 6 i se sap defensar

GIRONA 0 FOLLONICA 1

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Humberto, Pujol i Hernández –equip inicial–; Mangas, Palacín, Oriol Garcia, David Carles i Coll.FOLLONICA:Menichetti, Mario Rodríguez, Federico Pagnini, Marco Pagnini i Cancela –equip inicial–; Paghi, Davide Banini, Francesco Banini, Cabella i Irace.GOL:0-1 (6’) Cancela.ÀRBITRES:José Pinto i Joaquim Pinto (Portugal).FALTES:6 del Girona i 9 del Follonica.

El Garatge Plana Girona va perdre per un mínim 0-1 contra el Follonica en l’anada dels vuitens de final de l’Europa Cup i hauran de remuntar en la tornada a Itàlia. Els gironins van crear més ocasions que el rival, però els va faltar encert en els darrers metres. Els italians van marcar el seu gol en el minut 6 de joc i després van mostrar que se saben defensar molt bé i es van emportar la victòria. El partit de tornada a Follonica es disputarà el dia 18 de gener.

Els italians van saber aprofitar molt bé la seva segona ocasió de perill i Marco Pagnani va fer el 0-1 en el minut 6 de joc. Els gironins també havien tingut les seves, però va ser a partir del gol encaixat que van disposar de les millors. Els italians, però, van renunciar una mica a l’atac i es van centrar en la defensa. El Girona creava perill i arribava davant el porter, però no tenia encert en la darrera rematada o en la darrera passada. Amb el 0-1 es va arribar al descans.

En l’inici de la segona meitat els gironins van buscar l’empat amb insistència i van arribar les millors ocasions. Humberto Mendes es va quedar sol davant del porter en un contraatac en el minut 27, Xavi Gurri no va aprofitar una bona entrada dins l’àrea poc després, i Josep Hernández també va tenir una gran ocasió a vuit minuts del final. Quan faltaven set minuts els gironins van començar a pressionar molt més i els italians van passar a defensar en una zona en rombe. El Girona va buscar el gol fins al darrer segon i va obligar el porter visitant Giovanni Menichetti a fer bones aturades fins al final.