OK Lliga

De penal en l’últim minut

Hoquei sobre patins. El Voltregà perdona el 2-3 a 53 segons del final i l’Igualada resol amb dos penals els últims dotze segons

IGUALADA 4 VOLTREGÀ 2

IGUALADA RIGAT:Deitg, Pla, Baliu, Vives i Méndez –equip inicial–; Bars, Palau i Yeste.VOLTREGÀ STERN-MOTOR:Roca, Vargas, Canal, Molas i Ballart –equip inicial–; Ordeig, Rovira i Gallifa.GOLS:0-1 (3’) Vargas. 1-1 (13’) Bars. 1-2 (22’) Vargas, de falta directa. 2-2 (43’) Bars. 3-2 (49’) Méndez, de penal. 4-2 (49’) Vives, de penal.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Amezaga. Blava a Ballart.FALTES:7 de l’Igualada i 14 del Voltregà.

L’Igualada Rigat va derrotar el Voltregà gràcies a un penal marcat pel pitxitxi Méndez a dotze segons del final. Vargas, engaltant dins del quadre un servei de Molas, va fer el 0-1. Bars va restablir la igualtat amb un gol de mestre, fent passar la bola pel pal curt per l’esquena de Roca entrant per un lateral. Vargas va avançar de nou els de Manel Barceló transformant una directa discutida. Blai Roca, cada cop més heroi dels recuperats visitants, va neutralitzar dues directes en l’inici del segon temps: Pla i Méndez. Bars, inspirat, va rematar un rebuig (2-2). Els visitants estaven amb 14 faltes, però van aguantar fins al final. Rovira, a 53 segons del final durant 11:32, va tenir el triomf a l’estic, però Deitg va salvar els mobles. A dotze segons del final, Méndez va marcar de penal discutit (3-2) i encara n’hi va haver un altre marcat per Vives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)