OK Lliga

Empat molt treballat

Hoquei sobre patins. El Noia i el Girona han de lluitar molt per sumar un punt. Els locals desaprofiten tres penals i dues faltes directes

NOIA 1 GIRONA 1

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Ferrer, Manrubia, Salvadó, Montserrat i Nadal.GARTAGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Mendes i Garcia –equip inicial–; Palacín, Pujol, Hernández, Carles i Coll.GOLS:0-1 (18’) Pujol. 1-1 (30’) Manrubia.ÀRBITRES:J. Sánchez i I. López. Van mostrar targeta blava a Esteller, Palacín i Llaverola.FALTES:17 del Noia i 15 del Girona.COMENTARI:El Noia Freixenet i el Garatge Plana Girona van haver de treballar molt per aconseguir l’empat. Els locals no van estar encertats de cara a la porteria i van desaprofitar tres penals i dues faltes directes. Els gironins, que es van avançar amb un gol de Pujol en el minut 18, van haver d’estar molt atents en defensa i els seus dos porters –Llaverola va veure una targeta blava i va sortir Coll– van tenir una bona actuació. Els de Sant Sadurní van dominar més i van tenir més ocasions, però només van empatar en el minut 30 amb un gol de Manrubia. El Noia posa fi a una ratxa de cinc victòries de manera consecutiva en la lliga, mentre que el Girona torna a puntuar després de dues derrotes consecutives en què no havia marcat cap gol.