OK Lliga

L’intens duel entre el Reus i el Noia acaba en taules

Hoquei patins. Els locals anivellen dues vegades dos gols de desavantatge

reus 4 noia 4

REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Rafael, Julià i Carballeira –equip inicial–; Bancells, Del Rio, Àlex Rodríguez, Nájera i Hernández.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Costa, Manrubia i Llorca –equip inicial–; Ferrer, Salvadó, Montserrat, Aragonès i Xus Fernández.GOLS:0-1 (12’) Manrubia. 0-2 (19’) Costa, de penal. 1-2 (26’) Carballeira. 2-2 (29’) Àlex Rodríguez, de penal. 2-3 (31’) Ferrer. 2-4 (32’) Esteller. 3-4 (37’) Julià, de falta directa 4-4 (43’) Salvat.ÀRBITRES:I. Sanz i D. Calonge. Van mostrar targeta blava a Àlex Rodríguez i Carballeira, del Reus.FALTES:12 del Reus i 13 del Noia.COMENTARI:L’intens duel de la zona alta de la taula entre el Reus Deportiu i el Noia Freixenet va finalitzar en taules. Els de Sant Sadurní es van avançar dues vegades amb dos gols de marge, i en totes dues els roig-i-negres van aconseguir anivellar el marcador. Des de l’inici els dos equips van tenir ocasions però en la primera meitat va ser el Noia el que va estar més encertat i es va situar amb un 0-2 a favor seu. En els primers quatre minuts de la segona meitat els reusencs van empatar el partit però en tres minuts el Noia va tornar a situar-se amb dos gols d’avantatge (2-4). En tot moment els locals van creure que podien capgirar el partit, amb insistència i encert van empatar a set minuts del final, i el 4-4 va ser definitiu.