OK Lliga

Arnau Canal completa la remuntada del Voltregà

Hoquei sobre patins. Marca a un minut del final i capgira el 0-2 que havia aconseguit el Noia a deu minuts del final

VOLTREGÀ 3 NOIA 2

VOLTREGÀ STERN MOTOR:Roca, Vargas, Canal, Molas i Ballart –equip inicial–; Rovira, Gallifa, Armengol, Serra i Dalmau.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Ferrer, Manrubia i Llorca –equip inicial–; Urpí, Salvadó, Montserrat, Aragonès i Xus Fernández.GOLS:0-1 (18’) Aragonès, de penal. 0-2 (40’9 Esteller. 1-2 (41’) Canal. 2-2 (42’) Molas. 3-2 (49’) Canal.ÀRBITRES:R. Burgos i J. Nicolas. Van mostrar targeta blava a Armengol.FALTES:7 del Voltregà i 2 del Noia.

Un gol d’Arnau Canal a un minut del final va completar la remuntada del Voltregà Stern Motor i li va donar els tres punts contra un Noia Freixenet que s’havia situat amb un 0-2 a deu minuts del final. El partit va ser molt disputat, però els de Sant Sadurní es van saber avançar en el marcador abans del descans (0-1). En la segona meitat la igualtat a la pista es va mantenir, però en el marcador el Noia es va situar amb un 0-2. En només dos minuts els de Sant Hipòlit van marcar dols gols i van empatar (2-2). Els dos equips van buscar la victòria i el segon gol de la nit d’Arnau Canal va decidir.