OK Lliga

El Barça pateix

Hoquei sobre patins. El Calafell s’avança amb un 2-0 i lluita per puntuar contra el líder

CALAFELL 2 BARÇA 3

CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Romeu, Xaus, Pellizzari i Rodríguez –inicial–; Palau. Espinosa, Raventós, Paris i Marimón.BARÇA:Fernández, Pascual, Bargalló, Nunes i Rodrigues –inicial–, Álvarez, Panadero, Roca, Alabart i Egurrola.GOLS:1-0 (7’) Romeu. 2-0 (17’) Xaus. 2-1 (18’) Alabart. 2-2 (19’) Alabart. 2-3 (48’) Álvarez.ÀRBITRES:R. Fernández i E. Ribas.FALTES:11 del Calafell i 8 del Barça.COMENTARI:El Barça, el líder, va patir per guanyar a la pista del Calafell i només ho va aconseguir per un sol gol, que va marcar a dos minuts del final. Els locals van fer un gran partit i es van avançar amb un 2-0. El porter local Martí Serra va fer impressionants aturades, però amb dos gols en un minut van empatar abans del descans. Pablo Álvarez va fer el gol del triomf.