OK Lliga

Pensant en els ‘play-offs’

Hoquei sobre patins. Falten quatre jornades per al final de la fase regular de l’OK Lliga i la lluita per disputar les eliminatòries pel títol i per evitar les de descens està molt oberta

Quan falten quatre jornades i dotze punts en joc per acabar la fase regular de l’OK Lliga, la lluita per entrar en el play-off pel títol, el directe cap als quarts de final, o el de vuitens, i sobretot per evitar el play-off de descens, està molt viva. Dos equips, el Barça i el Liceo, tenen assegurat que jugaran l’eliminatòria pel títol i ja estan classificats directament per als quarts que jugaran els sis primers. Tots dos inicien aquest vespre la 23a jornada. Els blaugrana reben el Lleida (21 h), mentre que els gallecs visiten el Girona (21.15 h, Esport 3), que és sisè i lluita per una de les altres quatre places que s’estalviaran els vuitens. Hi ha set equips amb possibilitats matemàtiques d’assolir aquestes places i, a més dels gironins, el Noia, l’Igualada i el Reus les ocupen actualment. El Caldes i el Calafell hi estan molt a prop i aspiren a entrar-hi, i el Lleida està un xic més allunyat.

En el play-offs d’aquesta temporada els primers deu equips jugaran pel títol, però mentre que els sis primers passaran directament als quarts, del setè al desè hauran de jugar els vuitens de final. Els quatre darrers classificats passaran a jugar el play-off de descens.

Dels catorze equips que enguany disputen l’OK Lliga, els set primers ja s’han assegurat la permanència i no han de pensar a perdre la màxima categoria. Queden set equips amb possibilitats matemàtiques d’ocupar les quatre places del play-off de descens. El Calafell té a tocar evitar-ho i el Lleida té un marge de punts important si els sap administrar.

La lluita més ferotge per evitar les últimes quatre posicions en què s’ha de jugar per no baixar serà entre els últims cinc equips: el Voltregà, el Palafrugell, el Lloret, el Vic i el Taradell. Els de Sant Hipòlit i els empordanesos tenen un petit avantatge de punts i en aquesta jornada s’enfronten entre ells, i el que guanyi pot fer un pas important per a la permanència.

LA 23A JORNADA

El Girona rep avui el potent Liceo i pot fer un pas endavant cap als quarts directes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)