OK Lliga

L’ERTO del Reus Deportiu afecta al primer equip

Hoquei sobre patins. El Liceo també en fa un, i el Barça negocia amb els jugadors una rebaixa de sou mentre duri l’estat d’alarma pel coronavirus

L’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) del Reus Deportiu afectarà als jugadors i tècnics del primer equip que disputa l’OK Lliga. L’entitat s’ha vist obligada a fer-ho per causes de força major que no li permeten continuar amb la tasca amb normalitat. La junta del Reus Deportiu ha fet públic que completarà el seu dels seus treballadors en aquest mes de març. El club continua treballant per veure com va evolucionant tot i buscar les mínimes afectacions pels esportistes i els socis de l’entitat.

El Liceo, també ha fet un ERTO en el que han entrat els jugadors del primer equip i la resta de treballadors de l’entitat. El conjunt gallec també intentarà que tots els afectats no perdin poder adquisitiu. El Noia Freixenet està pensant en opcions menys dràstiques i vol veure com queda la solució per poder prendre les decisions més encertades.

El FC Barcelona ha començat a negociar amb tots els seus equips professionals i els hi ha proposat una rebaixa del seu sou mentre duri l’estat d’alarma sanitària i no es puguis continuar amb l’activitat esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)