OK Lliga

El Vic també vol una OK Lliga nul·la

Hoquei sobre patins. És el tercer equip que ho posa de manifest, després del Reus i l’Igualada Rigat. El Palafrugell tampoc no vol jugar al juliol i a porta tancada però no demana la nul·litat

El CP Vic és el tercer equip que s’ha pronunciat a favor de declarar nul·la la competició de l’OK Lliga d’aquesta temporada 2019/20, i ho va expressar en un comunicat. Anteriorment ja ho havien fet el Reus Deportiu i l’Igualada Rigat. En el seu comunicat el Vic exposa que únicament acceptarà tornar a la competició si hi ha les condicions de salut i seguretat òptimes. També considera que fer dues setmanes de pretemporada abans de tornar a jugar pot posar en risc els jugadors, creu que no té sentit plantejar un play-off a porta tancada i afirma que no li sembla una bona iniciativa continuar la competició més enllà del 30 de juny, quan acaben els contractes. L’entitat osonenca diu que s’ha de començar a treballar en la propera temporada i plantejar un nou format de competició amb 16 o 18 equips si els òrgans de decisió de la federació espanyola ho creuen oportú per no perjudicar cap equip. El Palafrugell, per la seva banda, no veu “viable” jugar a porta tancada i al juliol, però sense demanar la nul·litat. Considera que no hi ha “condicions sanitàries òptimes” i recorda que els contractes expiren el 30 de juny. També entén que no es pot fer una preparació física adequada enquinze dies.

Contràriament, el Vilafranca, d’OK Lliga Plata, creu que s’ha d’intentar acabar, al juny o juliol, encara que sigui a porta tancada. Si no hi ha dates, proposa una final a vuit.

Itàlia, sense campió

La federació italiana ja ha decidit que la temporada queda anul·lada i sense campió. Quan es va suspendre, faltaven quatre partits de la fase regular i tot el play-off, i el Lodi era el líder en solitari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)