OK Lliga

Pere Varias fa balanç dels cinc anys de tècnic del Noia

Hoquei sobre patins. Diu que ha estat un honor i que l’omple d’orgull, i sobre la situació actual explica que no es pot llençar la feina de tota la temporada

“Ha estat un honor i m’omple d’orgull, és un somni acomplert”, ha manifestat el tècnic Pere Varias en la roda de premsa virtual que ha fet per valorar les cinc temporades com a entrenador del Noia Freixenet. Pere Varias va decidir fa uns mesos posar punt final a la seva trajectòria com a tècnic en el primer equip del club del seu poble. El tècnic ha valorat els seus quinze anys com a jugador i els cinc com a entrenador del Noia i ha explicat que hi ha hagut alts i baixos, i que aconseguir un títol hauria estat la cirereta del pastis. El tècnic de Sant Sadurní ha dit que la decisió de plegar ha estat molt meditada. “Tanco una etapa, soc i seré del Noia i m’agradaria tornar en un futur, considero que el Noia és casa meva.” També ha explicat que després de la tercera temporada, un cicle, va estar a punt de prendre aquesta decisió i que ara, després de cinc anys, creu que és el millor per al club: “Feia falta un canvi del director d’orquestra per poder mantenir un projecte ambiciós per estar entre els millors.” Sobre el seu futur, l’ha deixat obert: “A títol personal m’agradaria poder agafar un projecte professional, a dia d’avui no s’ha donat el cas.”

Respecte a la situació actual d’aturada de la competició, Pere Varias diu que és pessimista sobre si es podrà tornar a jugar, tot i que diu: “És difícil jugar al juliol, però si es pot i ens ho demana el club, es farà. Estem oberts a tot.” El tècnic del Noia manifesta que l’esforç que s’ha fet durant la temporada hauria de ser recompensat amb un resultat i “hi hauria d’haver un campió i descensos”. Respecte a anul·lar la temporada com han demanat alguns clubs, ha manifestat: “Donar per nul·la una temporada no es de ser bon esportista. No es pot llençar a la brossa tota la feina de mesos. Hi ha una classificació que dona mèrits als equips pel treball fet al llarg de la temporada.”

Pere Varias ha tingut paraules d’agraïment per a la seva família –“per la paciència i pel suport que m’han donat”–, per a les dues juntes directives –“per la comoditat amb què he pogut treballar i per l’autonomia que he tingut”– i per al cos tècnic, els jugadors i l’afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)