OK Lliga

El Caldes renova Camps, baluard sota els pals

Hoquei sobre patins.

El porter torderenc de 27 anys Gerard Camps complirà el segon curs a la porteria del Caldes Recam Làser. Camps ha brillat en el seu primer any a la Torre Roja. S’ha mostrat molt regular al llarg de tota la temporada i ha destacat en la bola aturada amb un brillant 88% d’encert en les faltes directes. “Ha sigut un bon any en línies generals. Estàvem complint els objectius fins a l’aturada definitiva pel Coronavirus. El primer de tot és que tots arribem sans i puguem tornar a fer pinya. Els objectius pel curs que ve són els mateixos. Tenim que mantenir el nivell d’ambició. L’últim partit contra el Liceo ens va deixar un gran record. Continuarem lluitant perquè la Torre Roja sigui un fortí. Volem tornar a fer vibrar Caldes amb grans nits d’hoquei”, declar Camps als mitjans oficials del club. el Caldes ha acabat la lliga sisè.

Per un altre costat i tal com era conegut des de fa setmanes, el defensa gallec del Reus César Carballeira (A Corunya 1996) tornarà a jugar el curs vinent amb el Deportivo Liceo. Carballeira ha jugat dues temporades al club català, al qual va arribar procedent precisament del Liceo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)