OK Lliga

David Plaza (Lloret) penja els patins als 35 anys

Hoquei sobre patins.

L’incansable i valuós jugador del Lloret David Plaza ha anunciat a través d’un comunicat publicat en les xarxes socials que penja els patins als 35 anys després d’haver militat abans en el Blanes, Ploufragan, SHUM Maçanet i Alcobendas. Plaza plega en plenitud després d’haver estat amb 14 gols el màxim golejador del seu equip aquesta temporada en l’OK Lliga i d’haver dut sovint la batuta de l’equip selvatà. “Fins aquí. Han passat 30 anys des del primer dia que em vaig posar uns patins i ho vaig sentir. L’hoquei atrapa des del primer moment que intentes rodar sobre vuit rodes i agafen un estic a les teves mans. Durant tot aquest temps he gaudit d’immillorables moments, de companys i amics increïbles i d’un esport que m’apassiona. També n’hi ha hagut de dolorosos, però per això se’n diu esport. No sempre es pot guanyar”, comença la carta Plaza, que destaca la influència de tècnics com Manolo Barceló, ara al Voltregà o de Jordi Roca segon d’Edu Castro en el Barça amb el que va compartir una etapa molt positiva en el SHUM Maçanet. “Ho deixo sense retreure’m res i amb la seguretat d’haver lluitat i d’haver-ho donat tot en cada partit, però ara ha arribat l’hora de gaudir de l’hoquei d’una altra manera”, reflexiona el jugador amb sentiment. Plaza conclou amb el capítol d’agraments “als seguidors i la família” i subratlla el seu darrer club: “Vull agrair al CH Lloret aquesta última etapa de sis anys en que m’he sentit veritablement com si fos a casa meva. Ha estat un plaer poder gaudir amb tots vosaltres. Moltes gràcies a tots.”

Pel que fa a les renovacions en l’OK Lliga, Pau Palacín, que ha marcat 5 gols en la lliga, ha signat pel Girona i Álvaro Giménez –10 gols en la lliga–complirà la seva tercera temporada en el Caldes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)