OK Lliga

Pau Bargalló i Anna Casarramona són els MVP de les lligues 2019/20

Hoquei sobre patins. Isaac Sanz ha sigut l’àrbitre nacional millor valorat

Pau Bargalló (FC Barcelona) i Anna Casarramona (Manlleu Magic Studio) són els MVP de les OK Lliga masculina i femenina de la temporada 2019/20. Han estat escollits pels seleccionadors estatals i el director tècnic de la Federació Espanyola de Patinatge.

Pau Bargalló ha estat escollit per tercera vegada, la segona consecutiva, després que també fos triat com el millor en les lligues 2016/17 i 2018/19. En aquesta OK Lliga inacabada el de Sant Sadurní d’Anoia ha guanyat la lliga amb el Barça, i en el moment de l’aturada havia marcat 32 gols i havia donat 26 assistències. En les onze edicions del MVP Pau Bargalló és l’únic que l’ha guanyat en tres ocasions, superant al seu germà Jordi Bargalló i a Marc Gual que en tenien dues.

Anna Casarramona ha rebut el guardó de MVP per segona vegada després que també fos la millor la temporada 2015/16. La manlleuenca també ha guanyat la lliga amb el Manlleu Magic Studio i en els partits que s’han pogut disputar ha anotat 12 gols i ha repartit 7 assistències.

L’àrbitre Isaac Sanz ha estat el millor valorat de tots els àrbitres nacionals pels comitè nacional d’hoquei patins i el comitè nacional d’àrbitres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)