Més hoquei

El Caldes i el Barça, a semis

Hoquei sobre patins. Els vallesans s’han imposat en les faltes directes al Girona en el primer quart de final de la Lliga Catalana Frit Ravich. Els blaugrana han derrotat el Taradell

El Recam Làser Caldes i el Barça s’han classificat per a les semifinals de la Lliga Catalana Frit Ravich, i s’enfrontaran en la segona, que es jugarà dijous (21.30 h). Els vallesans es van imposar al Garatge Plana Girona en les faltes directes (0-1) després que el partit acabés amb un empat (2-2). El Caldes dominava per 0-2 i els gironins van marcar dos gols en els últims dos minuts, el darrer a 33 segons del final. Miras va fer dos gols pel Caldes i Mendes i Pujol van marcar pel Girona. Rosa va fer el gol de falta directa definitiu.

El Barça, per la seva part, va derrotar per 5-2 el Taradell en un partit on els osonencs van lluitar en tot moment. En el descans el resultat era de 3-1 per als blaugrana. Pel Barça van marcar Panadero (2), Nunes (2) i Álvarez. Dani Rodríguez va fer els dos gols del Taradell.

En la jornada d’avui es disputaran els últims dos partits dels quarts. El Noia Freixenet s’enfrontarà al CP Manlleu, l’únic equip dels participants que no juga en l’OK Lliga, i el Calafell Tot l’Any s’enfrontarà a l’Igualada Rigat.