OK Lliga

El Deportivo Liceo conquereix el Palau (3-4)

Hoquei sobre patins.

El Barça ha perdut avui per 3-4 (1-1 a la mitja part) en el clàssic davant del Deportivo Liceo, que s’aferma al capdamunt de l’OK Lliga amb 9 punts, els mateixos que el Reus, que també ha guanyat els tres partits que ha jugat i que va vèncer el Calafell per 6-1. Els gols del conjunt gallec els han fet Jordi Adroher (2), Roberto di Benedetto i César Carballeira. Els gols locals en un partit de gran desgast i molta velocitat els han marcat Hélder Nunes (2) i Rodrigues. Tots dos porters, per part del Barça ha jugat Sergi Fernández, han jugat a un gran nivell i han malbarat molts ocasions de bola aturada, però el lloretenc Carles Grau ha catapultat el Liceo. Al Barça li ha faltat pausa i clarividència al davant per evitar una derrota que fa mal però que quan tot just s’han disputat tres jornades és més que reversible. el conjunt d’Edu Castro duia una ratxa de 26 triomfs seguits des que va caure a Riazor en el primer partit del curs passat en la lliga, competició en la qual no perdia al Palau des de l’11 de febrer del 2017, quan va perdre contra el Voltregà (2-3).

Els altres equips invictes són el Caldes i el Voltregà que no han pogut jugar perquè els seus respectius partits perquè han estat suspesos pel coronavirus. Els calderins havien de visitar el Vic i el Voltregà rebia el Palafrugell. El Noia es va estrenar a la pista de l’Igualada (3-7) i va sumar els primers punts i el Taradell va empatar a casa contra el Vendrell (1-1). També es va acabar amb taules el Mataró-Lloret (2-2), mentre que el Girona va obtenir el primer triomf a la pista del Lleida (1-2), en un partit impugnat pels locals perquè argumenten alineació indeguda d’Àlex Grau per una sanció d’un partit per acumulació de blaves del curs passat.

OK Lliga femenina

En l’OK Lliga femenina, el Magic Studio Manlleu, en el grup A, i el Generali Palau, en el B, continuen liderant l’OK Lliga femenina. Les manlleuenques van derrotar el Borbolla amb un trio de gols de Nara López (4-0) i les de Palau-solità i Plegamans es van desfer del Vilanova (1-9), amb 4 gols de Carla Fontdeglòria. En el grup B, el Sant Cugat va encaixar a Bigues i Riells la primera derrota del curs (2-1) després de dos triomfs, amb un gol de la local Daniela Cañadó a 46 segons del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)