OK Lliga

El Reus està intractable, i el Girona remunta

Hoquei patins. Tres partits ajornats, l’últim el mateix dia que s’havia de jugar

El Reus Deportiu continua invicte en l’OK Lliga i en aquesta cinquena jornada va golejar a la pista del Vic (0-7). Al descans s’hi va arribar amb un curt 0-2, i es va mostrar intractable en els darrers cinc minuts en què va marcar quatre gols. Tres jugadors del conjunt reusenc van anotar dos gols: Raúl Marín, Marc Julià i Àlex Rodríguez.

El Girona es va imposar a la pista del Calafell (3-5) en remuntar un resultat advers en els darrers deu minuts. Els locals dominaven per 3-2 i dos gols en dos minuts van capgirar el partit. Avui es jugaran tres partits més, dels quals destaca el Barça-Noia.

En aquesta tercera jornada es van ajornar tres partits. L’últim va ser el mateix matí de dissabte, quan es va decidir que no es jugués l’Igualada-Calafell que havia de començar a les vuit del vespre. Els altres dos partits que no es van disputar van ser el Palafrugell-Lloret i el Voltregà-Liceo.