OK Lliga

El Reus demana la pèrdua de punts pel Voltregà o la repetició d’un tram del partit

El Reus ha presentat al·legacions al comitè de competició de la federació espanyola de patinatge “per l’actuació arbitral” en el partit que va perdre per 6-0 diumenge a la pista del Voltregà de l’onzena jornada de l’OK Lliga perquè se sent “perjudicat i greument afectat” perquè els locals van fer entrar un cinquè jugador a la pista i el període d’inferioritat encara estava vigent. El club del Baix Camp demana que el Voltregà perdi “els punts o llocs en la classificació” i “si no pot ser” que es repeteixi el tram final del partit, concretament els últims 17:01 minuts.

A 19:39 del final, amb 3-0, Aleix Molas va veure blava i el club osonenc havia de competir en inferioritat durant dos minuts. Al minut 19:01, el també local, Marc Palazón va ser amonestat amb blava per protestar des de la banqueta. Aquesta sanció de 2 minuts s’hauria d’haver acumulat al temps restant de la primera, però el Voltregà va fer entrar Gerard Rovira abans d’hora quan restaven 17:01 i ho hauria d’haver fet a 15:39. Davant les protestes del Reus, els àrbitres el van fer tornar a la banqueta. “La infracció ha de ser penalitzada amb vermella per Rovira i el seu entrenador tal com recull el punt L de l’article 19 del capítol III del reglament”, explica el comunicat del Reus.