OK Lliga

El Barça i el Reus golegen, i el Lleida resisteix

Hoquei sobre patins. L’equip blaugrana supera el Taradell (1-7); els roig-i-negres, el Palafrugell (7-3), i els del Segrià vencen el Voltregà (2-1)

Els tres perseguidors del Liceo, el Barça, el Reus Deportiu Miró i el Lleida Llista Blava, van segellar amb victòria els tres partits pendents de la dotzena jornada i mantenen les diferències respecte al líder sòlid de l’OK Lliga, que acumula dotze triomfs en dotze partits. El duel més exigent era el que disputava el conjunt del Segrià al pavelló municipal de Bell-lloc contra el Voltregà Stern Motor i que es va resoldre per un ajustat 2-1. Tots els gols van arribar en la mitja part. El Lleida, amb Jepi Selva de falta directa i Joan Cañellas, va colpejar primer, però Marc Palazón va escurçar distàncies abans del descans. El resultat ja no va variar en la segona meitat. El Barça, amb un trio de gols de Pablo Álvarez, i el Reus Deportiu tenien duels teòricament més accessibles i van evidenciar la seva capacitat ofensiva amb golejades contra el Taradell (1-7) i el Palafrugell (7-3), respectivament. Amb aquests resultats, l’equip blaugrana continua a cinc punts del Liceo, i el Reus i el Lleida, a deu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)