OK Lliga

El Barça, paradigma d’eficàcia coral

Hoquei sobre patins. Els vuit jugadors de pista blaugrana marquen contra el Girona (9-1)

El Barça va golejar el Garatge Plana Girona per 9-1 amb gols dels vuit jugadors de pista –només Bargalló va repetir– i amb Pablo Álvarez exclòs de la convocatòria. Els visitants, sense Pujol ni Mendes, que va sortir a forçar una blava, van aguantar molt bé fins al minut 15 (1-1) neutralitzant el gol de penal de Rodrigues amb un de Gurri, però els de Castro van trencar el partit abans del descans (4-1). Hélder Nunes, que va fer un gran gol a la mitja volta (2-1), va dur el nom de Quintana a la samarreta, en homenatge al porter cubà nacionalitzat portuguès del Porto d’handbol Alfredo Quintana, mort arran d’una aturada cardiorespiratòria.

Triomf del Lleida

El Lleida Llista, per la seva banda, va derrotar el Reus Miró (2-1) amb gols de Cañellas i Oriol Vives, de penal, en el primer temps. Àlex Rodríguez, també de penal, va reduir diferències en el segon període. El Lleida va aguantar amb 14 faltes els últims 6:32 de l’enfrontament.

El Palafrugell-Liceo es va suspendre dissabte al vespre pel contagi d’un jugador local que es troba en aïllament domiciliari. Seguint la normativa, també queda ajornat el Vendrell-Palafrugell de la pròxima jornada.