OK Lliga

El Noia Freixenet confirma el retorn d’Eloi Mitjans

El Noia Freixenet ha anunciat el retorn d’Eloi Mitjans (Sant Sadurní 1987), que arriba procedent del Calafell. Torna al Noia després d’un període de set temporades: 4 al Vendrell, dues al Breganze i una al Calafell. Enguany ha fet 39 gols i ha estat el tercer màxim golejador de la competició, amb una sèrie final de 20 gols en els últims nou partits. Aquesta és la tercera incorporació del projecte per a la temporada 2021/22.

Mitjans va iniciar la seva trajectòria esportiva al Col·legi Sant Josep i va arribar a les categories formatives del Noia Freixenet quan era juvenil, club amb el que va debutar a l’OK Lliga i va guanyar la copa del Rei del 2008 i la copa de la CERS del 2014. Després d’aquest títol continental va fitxar pel Moritz Vendrell i va guanyar la lliga catalana el 2015. El 2018, va incorporar-se a les files del Breganze italià, equip amb el que va guanyar la copa d’Itàlia la temporada 2018/19. Ara fa un any va tornar a Catalunya per jugar amb el Calafell Tot l’Any.

El fitxatge s’afegeix als ja anunciats de Pere Varias i Jordi Bargalló, la incorporació de Blai Roca i la continuïtat de Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Roc Pujadas, Adrià Ballart i Toni Salvadó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)