Més hoquei

Mollerussa es vesteix de gala

Hoquei sobre patins. El pavelló municipal presenciarà avui la copa Continental entre el Lleida Llista, campió de l’Europe Cup, i l’Sporting (19 h / Esport3), vencedor de la lliga europea

Mollerussa veurà avui la copa Continental entre el Lleida Llista, el vigent campió de l’Europe Cup i que s’ha endut les tres últimes edicions sota dues denominacions, i l’Sporting de Lisboa, campió de les dues darreres lligues europees (19 h / E3). És el tercer cop que el Lleida juga la Continental. En les dues primeres va caure en les semifinals contra el Porto: 3-5 el 2018 i 2-8 el 2019.

L’Sporting és un autèntic equipàs que també ha estat capaç d’endur-se el títol de la lliga portuguesa. Pedro Gil ha marxat al Forte dei Marmi però hi continuen l’osonenc Ferran Font –generador de joc interior–, l’argentí Nolito Romero –fonamental en els grans partits–, l’asturià Toni Pérez o el porter Ângelo Girão, titular de la selecció portuguesa, la campiona del món. El Lleida és conscient de la dificultat però no renuncia a res i més després del bon paper a la lliga catalana, en què va arribar al final i va cedir contra el Barça. Haurà d’intentar que els portuguesos no facin transicions ràpides, el seu estil de joc, i apel·lar a la qualitat de jugadors com Bruno di Benedetto, Selva, Tomàs o Vives, heroi contra el Sarzana en la final de l’Europe Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)