OK Lliga

El Martinelia Manlleu s’imposa en un derbi ajustat contra el Voltregà Stern Motor

El Vila-sana i l’Igualada femení també continuen amb el pla de victòries en l’OK Lliga

El Martinelia Manlleu ha sumat la seva quarta victòria en quatre partits en l’OK Lliga femenina al imposar-se en un ajustat derbi osonenc al Voltregà Stern Motor per 3-2. Al descans s’ha arribat amb un anivellat 1-1 i en la segona meitat el conjunt local s’ha distanciat. El Vila-sana també continua intractable amb el ple de victòries i gràcies a la seva golejada per 10-0 contra el Garatge Plana Girona s’ha situat primer de la classificació. Victoria Porta ha marcat 4 gols i és la nova màxima golejadora de la lliga, i Valentina Fernández n’ha fet 3. El tercer equip que no ha cedit cap punt és l’Igualada femení que en aquesta quarta jornada ha derrotat el Lidergrip Mataró per 4-1. Les mataronines s’han avançat al descans (0-1) i les igualadines han remuntat en la segona meitat. Carla Claramunt ha fet dos gols.

L’actual campió de lliga, el Generali Palau, ha tornat a cedir punts i en aquesta ocasió ha empatat a casa contra Las Rozas (2-2), un equip que encara no havia puntuat. Les locals s’han avançat amb un 2-0 i les madrilenyes han empatat. El Cerdanyola Ferníe Energía i el Bigues i Riells han guanyat els seus partits per un ajustat 3-2. El primer s’ha imposat al Deportivo Liceo tot i desaprofitar dos penals i dues faltes directes, i el segon ha remuntat un 1-2 contra el Sant Cugat amb dos gols en els últims cinc minuts de Marlena Rubio. El Telecable Gijón ha golejat per 7-1 el Vilanova en la segona meitat amb 3 gols de Nuria Obeso i 2 de Marta Piquero.