Europe Cup

El Finques Prats Lleida i el Parlem Calafell s’enfrontaran en la semifinal

Dos equips catalans, el Finques Prats Lleida i el Parlem Calafell, s’enfrontaran a Paredes (Portugal) el 23 i el 24 d’abril en la semifinal de la final a quatre de l’Europe Cup. El conjunt lleidatà, campió de les tres últimes edicions, defensarà el títol que va obtenir l’any passat a Andorra en la final conta el Sarzana. Malauradament, el Voltregà Stern Motor, que duia un incert 2-2de l’anada a Sant Hipòlit, ha perdut per 3-1 a la pista del Valdagno i n’ha quedat exclòs. dos gols del jugador català Marc González i un de Marinaro han neutralitzat el d’Arnau Canal. El Valdagno se les heurà en l’altra semifinal amb el Follonica, que ha vençut el Noisy-le-Grand francès per 6-3- i ja l’havia batut en l’anada per 3-4.

El Finques Prats Lleida ha golejat el Dinan Quévert per 5-1 amb gols de vives (2), Selva, Badia i Bruno di Benedetto i ha corroborat el seu domini després d’haver-se imposat per 1-4 en el primer partit.

El Parlem Calafell, per la seva banda, ha superat el Juventude de Viana portuguès per 2-1. Han marcat Gabarró i Escala. En l’anada també havia vençut (3-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)