Més hoquei

El Benfica venç el Barcelos en la final de la Golden Cup (5-1)

El Benfica, amb els catalans Edu Lamas i Pol Manrubia, ha derrotat avui el Barcelos en la final de la Golden Cup per 5-1 en una segona part pletòrica i és el campió d’Europa oficiós.

Miguel Rocha, golejador empedreït, ha avançat el Barcelos en el primer temps. Nicolía ha empatat amb sang freda en la segona part en el rebuig d’una directa que ha llançat a un sol toc. Lucas Ordóñez ha fet el 2-1 amb una fuetada, dos tocs, en una directa provocada per una blava a Darío Giménez. Gonçalo Pinto, escombrant un rebuig, ha clavat el 3-1. En la jugada anterior, el porter del Benfica Pedro Henriques, peça clau que ja va ser vital quan el Reus va ser campió d’Europa el 2017, havia aturat una directa. El 4-1 marcat per Manrubia rematant al primer toc una passada de Rafael en un contraatac ha deixat la final sentenciada. Pablo Álvarez, al segon pal, ha rendibilitzat una assistència perfecta de Manrubia (5-1)

El Barça i el Noia Freixenet van quedar eliminats en els quarts de final. Els blaugrana van caure davant del Benfica en la tanda de penals i els sadurninencs van perdre contra el Liceo.