OK Lliga

El Mataró sorprèn el Manlleu i el derrota per la mínima (2-1)

Les mataronins, el Palau i el Vila-sana porten dos triomfs en dos partits

El Lidergrip Mataró ha sorprès el Martinelia Manlleu en la segona jornada de l’OK Lliga i l’ha derrotat per la mínima, 2-1. Les mataronines han remuntat un marcador advers amb dos gols de Nina Almirall. El Mataró, el Generali Palau i el Vila-sana porten dues victòries en les dues primeres jornades. El Palau s’ha desfet de Las Rozas per 3-0 en un partit on ha marcat en el primer i en l’últim minut. El Vila-sana s’ha imposat a la pista del Voltregà Stern Motor per 1-4 amb dos gols de Lucia Agudo.

L’Orkla Bigues i Riells ha sumat el primer triomf en la seva visita a la pista del Solideo Sant Cugat (1-3) i s’ha emportat la victòria en els darrers minuts. El Cerdanyola Feníe Energía ha sumat els primers punts al guanyar per 6-3 el Deportivo Liceo en un partit molt disputat i que s’ha decidit en els darrers deu minuts. Casla Castro ha marcat dos gols per les vallesanes.

L’Igualada Femení Grupo Guzman ha perdut a casa contra l’Esneca Fraga (1-3) després de desaprofitar dues faltes directes. El Lleidanet Alpicat ha estat golejat pel Telecable Gijón (10-1). Núria Obeso ha marcat cinc gols per les asturianes.