OK Lliga Plata

El Corredor Mató Palafrugell guanya II Lliga Catalana Plata

El Corredor Mató Palafrugell va aixecar ahir el títol de campió de la II Lliga Catalana Plata, després de derrotar el CP Vic per 8-2 en una final que ja dominava per 3-0 al descans. El conjunt que dirigeix Francesc Linares no ha perdut cap partit al llarg de la competició, i només un empat contra els anteriors campions, l’HC Sant Just i a la primera jornada, taca la seva trajectòria en aquesta edició.

L’equip del Baix Empordà s’ha avançat amb dos gols del xilè Felipe Castro, i Marc Figa ha anotat el tercer abans del descans pels palafrugellencs, un gol que ha fet mal a les files osonenques. A la segona meitat ha començat el festival de Gerard Pujol, que n’ha fet tres, i venia de marcar-ne sis ahir a la semifinal contra el CP Tordera. El Vic havia arribat a la final havent eliminat l’HC Lleidanet Alpicat a semifinals.