Més hoquei

El Benfica presenta una demanda contra el porter de l’Sporting per agredir Ordóñez

Afirma que Girão va anar al vestidor abans del partit i el va colpejar dos cops amb l’estic

El Benfica ha presentat una demanda contra el porter de l’Sporting de Portugal, Àngel Girão, per presumpta agressió a l’argentí Lucas Ordóñez abans del derbi de diumenge passat. En un comunicat publicat a la seva pàgina web, el Benfica ha denunciat que el porter i també capità del conjunt rival va cometre una “agressió inacceptable i covard” contra Ordóñez abans del partit.

Segons el relat Girão hauria anat al vestidor del Benfica abans de l’escalfament i “va agredir premeditadament” el davanter argentí amb el seu estic en dues ocasions, una al coll i una altra al braç. “Només la intervenció d’un tercer element del cos tècnic del Benfica va permetre evitar mals majors” s’assegura. A més de la demanda, el club afirma que presentarà una queixa davant del Consell de Disciplina de la Federació Portuguesa de Patinatge i exigirà les imatges del pavelló de l’Sporting, que va acollir el matx.

Tot i l’incident, Ordóñez va jugar el partit i fins i tot va ser l’autor del primer gol a la victòria del Benfica per 1-3. Lucas Ordóñez, de 34 anys, porta al Benfica des de l’any 2018, al que va arribar procedent del FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)