Europe Cup

Possible final catalana

Hoquei sobre patins. El Lleida jugarà contra el Braga i el Voltregà contra el Coutras en les semifinals de la final a quatre de l’Europe Cup

El Finques Prats Lleida i el Voltregà Stern Motor van quedar en semifinals diferents en el sorteig de la final a quatre de l’Europe Cup i hi podria haver una final catalana. El conjunt lleidatà s’enfrontarà al Braga portuguès, mentre que l’equip osonenc jugarà contra el Coutras francès. La final a quatre es jugarà al pavelló 11 de setembre de Lleida el 22 i 23 d’abril.

El Braga, actualment, és el novè classificat de la lliga portuguesa, mentre que el Lleida és el sisè de l’OK Lliga. Per la seva banda, el Coutras ocupa la cinquena plaça en la competició francesa i el Voltregà és l’actual desè classificat en la competició estatal.

El Lleida té tres títols de l’Europe Cup, abans anomenada copa de la CERS, ja que la va guanyar els anys 2018 i 2019, en què també va ser l’amfitrió de la final a quatre, i el 2021. El Voltregà va ser campió l’any 2002, mentre que el Braga va arribar a la final del 2012 i la va perdre, i el Coutras no ha disputat cap final de competició europea.

La final a quatre
Pavelló 11 de setembre de Lleida
Les semifinals
Dissabte 22 d’abril
Finques Prats Lleida-Braga
Voltregà Stern Motor-Coutras
La final
Diumenge 23 d’abril * Els horaris encara s’han de determinar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)