OK Lliga

Derrota del Palau i títol del Gijón

Hoquei sobre patins. El conjunt vallesà perd davant la seva afició en el segon partit de la final del ‘play-off’ de l’OK Lliga. Les asturianes s’han avançat amb un 0-2 al descans

Generali Palau 1 Telecable Gijón 2

GENERALI PALAU:Laura Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdegloria –equip inicial–; Gisela Vicente, Blackman, Colomer, Juan i Sapena.TELECABLE GIJÓN:Hidalgo, Lee, Lolo, Piquero i Roces –equip inicial–, Almeida, Ferreira, Fernández, Cobian i Novo.GOLS:0-1 (5’) Piquero. 0-2 (23’) Roces. 1-2 (38’) Blackman.ÀRBITRES:R. Fernández i D. Villar.FALTES:9 del Palau i 9 del Telecable.

El Generali Palau va perdre a casa el segon partit de la final del play-off de l’OK Lliga per un mínim 1-2 i el Telecable Gijón va guanyar el títol. El conjunt vallesà, que tenia el factor pista a favor perquè havia acabat primer la fase regular, ja va perdre el primer partit del play-off a Astúries pel mateix resultat (2-1). El Palau necessitava guanyar per forçar el tercer i definitiu partit diumenge, però no ho va poder fer. Aquest és el quart títol de l’OK Lliga del Gijón en la seva història, i també el quart títol d’aquesta temporada, ja que va guanyar la supercopa d’Espanya, la copa femenina i la lliga europea.

El conjunt vallesà va encaixar el primer gol en el minut cinc i, malgrat que ho va intentar i va tenir ocasions, no va empatar, i a dos minuts del decans perdia per 0-2. Blackman va portar l’esperança amb l’1-2 a falta de dotze minuts, però novament totes les accions d’atac van topar amb la defensa i la portera visitant.