OK Lliga

Vol ser campió a Galícia

Hoquei sobre patins. El Barça torna a guanyar el Liceo i situa el 2-0 en la final del ‘play-off’ de l’OK Lliga. El tercer partit es jugarà dijous a Riazor

Barça 4 Deportivo Liceo 1

BARÇA:Fernández, Alabart, Bargalló, Nunes i Rodrigues –equip inicial–; Pascual, Panadero, Marc Grau, Llorca i Carles Grau.DEPORTIVO LICEO:Serra, Di Benedetto, Carballeira, Torres i Rodríguez –equip inicial–; Ricart, Manrubia, Ciocale, Torres i Bridge.GOLS:1-0 (3’) Nunes. 2-0 (23’) Rodrigues. 3-0 (34’) Bargalló. 4-0 (39’) Marc Grau. 4-1 (45’) Torres.ÀRBITRES:J. Sánchez i E. Rivas. Targeta blava a Torres i a Copa, el tècnic del Liceo.FALTES:11 del Barça i 17 del Liceo.

El Barça va tornar a guanyar el Liceo i va situar el 2-0 en la final del play-off pel títol de l’OK Lliga. Els blaugrana es van imposar al conjunt gallec per 4-1 en un partit que van dominar des de l’inici. La final viatja ara a Galícia. El tercer partit de la final es jugarà dijous, dia 15 (20 h), i el Barça aspira a sentenciar el títol. Si fos necessari, el quart partit també es jugaria a Riazor, el dissabte 17 (20 h). En el cas d’arribar al cinquè, es tornaria al Palau Blaugrana el dimecres 21. Després del partit, els jugadors van regalar una samarreta signada per tots al seu company Hélder Nunes, que torna al Porto a final de temporada, i que podria haver jugat el seu últim partit, i marcat el seu darrer gol, al Palau Blaugrana.

El Barça es va avançar en el minut tres amb un gol de Nunes, i es va arribar al descans amb el 2-0, que es va ampliar fins al 4-0 en la segona meitat. Els gallecs també van tenir les seves ocasions, però el porter blaugrana Sergi Fernández va fer bones aturades, entre les quals un penal i una falta directa.

Homenatge als campions de la copa d’Europa del 1973

Cinc dels jugadors que van guanyar la primera copa d’Europa per al Barça l’any 1973 van rebre un petit homenatge abans del segon partit de la final de l’OK Lliga entre el Barça i el Liceo. Aquest any és el 50è aniversari de la primera copa d’Europa del conjunt blaugrana. Ramon Pons, Jacint Ginesta, Jaume Riera, Joan Brasal i Joan Vila van fer el servei inicial.