OK Lliga

Campió amb tots els honors

Hoquei sobre patins. El Barça profana Riazor amb Pau Bargalló (3) imparable i celebra el seu 33è títol de lliga mantenint la condició d’invicte

Dep. Liceo (0) 3 Barça (3) 6

DEPORTIVO LICEO:Serra, Bruno di Benedetto, Carballeira, Torres i Rodríguez -inicial-; Manrubia, Ricart i Ciocale.BARÇA:Fernández, Alabart, Bargalló, Hélder Nunes i João Rodrigues -equip inicial-; Panadero, Marc Grau i Llorca.GOLS:1-0 (3’) Bruno. 1-1 (6’) João Rodrigues, 1-2 (14’) Bargalló. 2-2 (16’) Bruno. 3-2 (32’) Bruno. 3-3 (36’) Bargalló, de fd. 3-4 (44’) Bargalló. 3-5 (49’) João. 3-6 (49’) M. Grau.ÀRBITRES:S. Mayor i J. Sánchez, Vermella a Manrubia, Fernández, Bargalló i el seogn tècnic del Barça Jordi Roca.FALTES:12 del Liceo i 10 del Barça.

El Barça va reconquerir ahir el títol de l’OK Lliga guanyant per 3-6 el Deportivo Liceo a Riazor, el campió del curs passat, en un duel marcat per la qualitat extrema de Pau Bargalló –3 gols i 3 assistències– que es va acabar com la comèdia de Falset, amb una picabaralla a set segons del final i tres targetes vermelles, tot i que el Barça, encara bo, va poder recollir la copa. L’equip d’Edu Castro va segellar el títol amb un global de 3-0 en el play-off i tanca el campionat invicte, amb 32 victòries i dos empats. El Barça arrodoneix el seu gran curs amb un triplet.

No va ser gens fàcil. El Liceo va posar tota la carn a la graella i es va avançar amb un gol matiner de Bruno di Benedetto, ben assistit per Dava Torres en una transició molt ràpida. L’equip de Juan Copa va sortir agressiu i al Barça li va costar una mica adaptar-se. Però una badada del mateix Bruno regalant la bola a Bargalló darrere de la seva pròpia porteria va capgirar l’escenari. El de Sant Sadurní va veure João, que va empènyer la bola a la xarxa tot sol. Bargalló, a més, va traduir els millors minuts blaugrana en avantatge amb un tret de cullera inapel·lable (1-2). Malgrat que el Liceo es va anar diluint i només feia perill en tirs exteriors, el perillós Manrubia va saber connectar amb Bruno dins del quadre i el francès va engaltar (2-2).

El Liceo es va tornar a avançar mitjançant Bruno di Benedetto en el segon temps (3-2). Serra li va treure un penal a Hélder Nunes per una falta a Marc Grau i Sergi Fernández també va aturar el xut d’Àlex Rodríguez en la directa –desena falta–. La desena local, en canvi, va acabar amb un aixeca i pica majestuós de Bargalló en la directa (3-3). Ell mateix, l’home del partit, va clavar el 3-4 en el rebuig d’un contraatac a 5:25. El Liceo va fer atac de cinc a1:06 del final i el Barça va sentenciar a porta buida. A 35 segons del final, el segon tècnic del Barça, Jordi Roca, va ser sancionat amb vermella i l’equip va acabar amb quatre jugadors.

Final lamentable

Quan faltaven set segons es va produir una picabaralla que es va saldar amb les vermelles a Manrubia –va iniciar la tangana enfrontant-se a Hélder Nunes– i a Fernández i Bargalló, que el van agredir.

La dissetena de Sergi Panadero

Sergi Panadero va aixecar el trofeu de la seva 17a OK Lliga i la primera amb el braçal de capità. També és la desena del porter Sergi Fernández, que ha completat la fase final jugant set dels vuit partits amb un alt nivell sota els pals, i la cinquena d’Edu Castro com a primer entrenador, amb 19 dels 28 possibles en sis temporades a la banqueta blaugrana. Pel que fa a la resta de jugadors, és la 9a lliga de Matías Pascual –només ha pogut jugar sis jornades per la lesió en el mundial–, la 6a de Pau Bargalló, la 5a d’Ignacio Alabart, la 4a de João Rodrigues i la tercera d’Hélder Nunes, que ahir va jugar l’últim partit amb el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)