Lliga Europea

Toca remuntada al Palau

Hoquei sobre patins. Lliga europea. Derrota dura i massa àmplia del Barça en l’anada dels quarts que haurà d’esmenar l’11 d’abril

Sporting 4 Barça 1

SPORTING:Girão, Font, Platero, Toni Pérez i Nolito Romero -equip inicial-; Magalhães, Verona, Bessa i Souto.BARÇA:Sergi Fernández, Alabart, Pau Bargalló, Barroso i João -equip inicial-; Panadero, Llorca, M. Grau i Cervera.GOLS:0-1 (19’) Pau Bargalló. 1-1 (19’) Nolito, 2-1 (39’) Nolito. 3-1 (44’) Bessa. 4-1 (46’) Verona.ÀRBITRES:F. Fronte i M. Rondina (ITA). .FALTES:8 de l’Sporting i 4 del Barça.

El Barça va encaixar una derrota molt dura però reversible contra l’Sporting en l’anada dels quarts de la lliga europea (4-1) i haurà de remuntar al Palau el dia 11 d’abril si vol tornar a jugar la final a quatre. El conjunt portuguès va mostrar-se letal en atac i va neutralitzar el gol inicial de Pau Bargalló amb gols de Nolito Romero (2), Rafael Bessa i Alessandro Verona.

Tot just començar, l’Sporting va avisar quan Toni Pérez es va quedar tot sol davant Sergi Fernández, que va respondre amb solvència amb una gran aturada. El Barça va tenir el 0-1 en l’estic de João, però la seva rematada a boca de canó en un servei de Bargalló va marxar alta (3’). L’equip d’Edu Castro acabava millor les jugades i els locals arriscaven més però perdien més boles. Tots dos porters resolien la feina fins que Girão es va empassar un tir des de mitja pista de Pau Bargalló (0-1). Malauradament, l’argentí Nolito, amb un bon cacau, va empatar 38 segons després (1-1).

Font, sol, va avisar altre cop en el primer minut, ara del segon temps, en una acció en que l’Sporting va penalitzar el balanç defensiu blaugrana. Barroso (31’), també sol, va tenir el segon, però el porter local el va evitar. No obstant això, de nou Nolito, retallant molt bé en una transició ràpida, va treure el fusell i va clavar el 2-1 (39’). Alabart va haver de deixar la pista amb sang al nas per un cop amb la mà de Platero. Els àrbitres no van assenyalar ni falta. Bargalló va protestar perquè permetien un excés de duresa als locals sense sancionar-la. El Barça va intensificar el domini i va generar, però Bessa, rematant sol un rebuig de Fernández, va clavar el 3-1 (44’) aprofitant l’errada defensiva. Abocat en atac per mirar de reduir diferències, el Barça va tenir una pèrdua fatal en atac (4-1) i es va acabar d’hipotecar.

Quarts de final. Anada
Sporting - Barça 4 - 1
Trissino - Oliveirense 4 - 4
Barcelos - Benfica 4 - 2
Lodi - Porto 1 - 4
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)