OK Lliga

Jordi Bargalló i el Noia allarguen la seva relació una temporada més

El sadurninenc va tornar al seu club l’any 2021

Jordi Bargalló i el Noia han arribat a un acord per ampliar la seva relació una temporada més. El jugador sadurninenc va tornar al conjunt de Sant Sadurní l’any 2021, dinou anys després de la seva marxa Hi havia arribat com a infantil, procedent del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní. Durant la seva primera etapa al Noia fins la temporada 2001/02, va guanyar la CERS i la copa l’any 1998. L’any 2002 va anar a jugar al Liceo, va estar a l’igualada i de nou al conjunt gallec abans de la seva etapa a Portugal amb l’Oliveirense.

Jordi Bargalló assegura que amb la seva renovació per a la temporada 2024/25 està “supercontent de poder seguir un any més amb la samarreta del Noia”. També confessa que l’omple d’orgull i es posa “molt feliç quan baixo pel túnel de vestidors abans dels partits i veig l’Ateneu tan ple amb la gent engrescada i una gran quantitat d’infants il·lusionats amb el club del seu poble.” El de Sant Sadurní valora molt positivament la temporada actual “està sent una temporada boníssima, amb una segona posició a la lliga regular que feia molts anys que no s’aconseguia.” El sadurninenc assegura que “anirem a disfrutar del play-off”, i malgrat que serà molt difícil poden tancar una bona temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció