OK Lliga

Girona i Lloret preparen el dia D

Hoquei sobre patins. Generen sinergies col·lectives amb un amistós d’entrenament abans de les cites de diumenge: els gironins es juguen la permanència a Alcoi i el Lloret, l’ascens a Vic

El Garatge Plana Girona i el Lloret Vila Esportiva es juguen diumenge el futur de l’hoquei sobre patins masculí d’elit a les comarques gironines. L’equip de Xevi Garcia juga el tercer i definitiu partit del play-out a la pista de l’Alcoi amb l’obligació de vèncer per evitar el descens i el de Xavier Cabanas afronta la tornada de l’eliminatòria d’ascens a l’OK Lliga a Vic amb un 2-0 favorable de l’anada i moltes esperances. Els dos equips, en plena preparació, van jugar ahir un amistós sinèrgic per tal de posar-se a punt.

El Girona s’ha salvat en el play-out en les dues temporades anteriors i ara busca la seva tercera permanència consecutiva sobre el so de la botzina. Aquest cop és encara més complicada, perquè amb el factor pista en contra s’ho jugarà tot al pavelló Miguel Sarasa. El primer partit, que va perdre en els penals després d’un 2-2 en el temps afegit, és un precedent engrescador. L’equip de Xevi Garcia va rebre el 2-2 a 12 segons del final de la pròrroga en atac de cinc i va tenir, per tant, el triomf molt a prop. Un dels factors en què el Girona s’ha esforçat més a millorar en aquest play-out ha estat la seva capacitat defensiva, amb només 3 gols rebuts en dos partits, una xifra que millora sensiblement la mitjana dels últims partits de la fase regular.

El Lloret, que en principi té tothom disponible i arriba a la cita amb la moral pels núvols després d’haver estat segon en la lliga regular, defensa dos gols de l’anada. El sorteig no va ser benèvol, ja que, en cas que el conjunt osonenc eixugués la renda de dos gols, la pròrroga, lògicament, es jugaria a la pista vigatana. Si l’empat persistís, l’ascens es decidiria en una tanda de penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)