OK Lliga

L’última final de Panadero

Hoquei sobre patins.El ‘play-off’ al millor de cinc que decideix l’OK Lliga entre el Barça i el Noia Freixenet comença avui al Palau (20.45 h, per E3). Serà la darrera de l’osonenc de blaugrana

La final de l’OK Lliga comença avui al Palau entre el Barça, campió i favorit, i el Noia Freixenet, que arriba al matx engrescat per haver derrotat el Liceo dimarts en el cinquè partit de la semifinal. Serà el comiat de l’osonenc Sergi Panadero (Vic, 1982), que no seguirà al Barça després de 21 temporades i 67 títols, uns números de llegenda. “Ha arribat el moment d’emprendre nous camins, una decisió difícil. Em sento agraït i orgullós de continuar el meu vincle amb el Barça en una altra posició, sempre defensant el colors que tant m’han donat.” El jugador, que sembla que podria tornar al Voltregà, s’incorporarà a més a més a l’estructura laboral del club.

Sigui com vulgui, el Barça va resoldre la semifinal per 3-1 contra el Reus Virginias i ha tingut més dies descans. El duel enfronta els dos primers de la fase regular. El Noia va ser segon, la millor posició des que en el curs 1986/87 va guanyar la llavors anomenada divisió d’honor. La final, a més, és la reedició de la que es va jugar en el curs 2022/23 i que els blaugrana van resoldre per 3-0. El Noia, amb Blai Carda a la banqueta, havia acabat ni més ni menys que onzè la lliga regular, però va escalar fins a la final. L’únic supervivent a les files sadurninenques d’aquell matx és Pere Varias, que llavors era jugador i ara és el tècnic del Noia. També jugava al Barça Gaby Cairo, que actualment exerceix de coordinador esportiu. Els precedents del curs indiquen un triomf sadurninenc en la final de la lliga catalana. En la lliga: 2-2 a l’Ateneu i triomf del Barça al Palau per 4-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)