OK Lliga

El Barça es mostra molt seriós i venç el Noia (4-0) en l’inici de la final

Els blaugrana han sentenciat en una encertada segona meitat

El Barça ha guanyat el Noia Freixenet per 4-0 en el primer partit de la final del play-off pel títol de l’OK Lliga, i ha fet el primer pas per revalidar el títol de campió. Els blaugrana s’han mostrat molt seriosos i han sentenciat en la segona meitat, després que en el primer temps els de Sant Sadurní hagin aguantat força be en defensa. El segon partit de la final, al millor de cinc, es tornarà a jugar al Palau Blaugrana aquest mateix diumenge (12.30 h).

En la primera meitat els blaugrana han dominat més i han disposat de més clares ocasions. Al davant el Barça s’ha trobat un porter, Blai Roca, que ha fet aturades de mèrit, i també els pals de la porteria que han rebutjar tres vegades la bola. A cinc minuts del descans Ignacio Alabart ha passat per darrera la porteria, ha sorprès la defensa dels de Sant Sadurní, ha aixecat la bola, ha superat el porter visitant i ha marcat l’1-0, amb que s’ha arribat al descans.

En la segona meitat el Barça ha sortit a ampliar el seu avantatge i Pau Bargalló ha anotat el 2-0 en una rematada entrant dins l’àrea. El Noia ha intentat refer-se i Xavi Costa ha tingut una ocasió clara, però els de Sant Sadurní han estat tot el partit sense encert davant de porteria. A onze minuts de la fi Marc Grau, aprofitant na bola solta fora l’àrea del Noia, ha marcat el 3-0 i ha deixat el partit sentenciat. A dos minuts del final i en una jugada trenada João Rodrigues ha fet el 4-0.

Al final del partit el Barça ha fet un homenatge a Pau Bargalló, João Rodrigues, Sergi Panadero, i a l’entrenador Edu Castro i al seu equip tècnic, Jordi Roca i Dani Fernández, que deixen el club blaugrana al final d’aquesta temporada.