OK Lliga

El Barça va per feina

Hoquei sobre patins. El conjunt blaugrana, amb dos gols en els 3 primers minuts, recupera l’efectivitat a l’Ateneu i sentencia el títol de l’OK Lliga en el quart partit de la sèrie contra el Noia

Noia (1) 1 Barça (3) 5

CE NOIA FREIXENET:Roca; Esteller, Salvadó, Jordi Bargalló, Morales –cinc inicial–; Marimon (p.s.), Costa, Gabarró, Mendes i Rovira.BARÇA:Fernández; Alabart, Panadero, Grau, João Rodrigues –cinc inicial–; C. Grau (p.s.), Curtiellas, Barroso, Llorca i Cervera.GOLS:0-1 (3’) João Rodrigues. 0-2 (3’) Alabart. 0-3 (34’) João Rodrigues. 1-3 (43’) Morales. 1-4 (43’) Alabart. 1-5 (49’) Panadero.ÀRBITRES:I. González i A. Barba. Blava a Esteller, Costa, Gabarró i Mendes, del Noia.FALTES:12 del Noia i 11 del Barça.

El Barça va recuperar l’efectivitat perduda divendres per assaltar l’Ateneu, infranquejable en tot el campionat, i segellar el 34è títol de l’OK Lliga en el quart partit de la sèrie final contra el Noia. La posada en escena, amb dos gols blaugrana en 3 minuts, van marcar el transitar del partit perquè el Noia va ser incapaç de veure porteria fins al tram final, quan el conjunt d’Edu Castro ja tenia la victòria i el títol encarrilat. Sergi Panadero, amb un gol a 9 segons del desenllaç, va posar la nota emotiva el dia de la seva retirada. El capità va alçar el trofeu de campions amb la samarreta de Pau Bargalló, absent per lesió i que també tanca la seva etapa blaugrana. Va ser un duel marcat pels comiats tant pel bàndol barcelonista com pel sadurninenc. Pel Barça, també van dir adéu l’entrenador Edu Castro, que es va quedar descansat en les declaracions finals, a més de João Rodrigues, autor de dos gols, mentre que pel Noia tanquen aquesta etapa a l’Ateneu el tècnic Pere Varias i els jugadors Xavi Rovira i Jan Marimon.

Declaració d’intencions

El Barça va anar per feina de bon començament. Si divendres li havia faltat efectivitat ahir va marcar en les dues primeres oportunitats i als 3 minuts ja dominava per 0-2. João Rodrigues va caçar un rebuig de Blai Roca després d’un xut d’Ignacio Alabart per avançar el conjunt blaugrana. Mig minut després el mateix Alabart va marcar el segon amb un xut llunyà, desviat lleugerament per la defensa local. La posada en escena del Barça va ser rodona i això que va haver d’afrontar el partit amb la baixa d’última hora de Xavi Barroso, amb molèsties a l’esquena durant l’escalfament, que s’afegia a la ja coneguda de Pau Bargalló. El temps mort de Pere Varias, per reclamar més contundència defensiva, era obligat. Els problemes s’acumulaven per als sadurninencs perquè Jordi Bargalló, amb molèsties físiques, havia d’abandonar momentàniament la pista. Amb el resultat en contra, el Noia jugava amb certa ansietat i angoixa. Una targeta blava a Martí Gabarró per un cop de colze a Sergi Llorca obria el camí perquè els blaugrana accentuessin el seu domini. Blai Roca, però, va desviar la falta directa executada per Alabart i els de Varias van resistir els 2 minuts d’inferioritat. El 0-2 es va mantenir fins al descans.

La segona part va començar amb una aturada espectacular de Sergi Fernández que responia a la fuetada d’Antoni Salvadó. Per moments, el Noia posava setge a la porteria blaugrana, però el Barça es va mantenir ferm. La desena falta local, obra d’Humberto Mendes, va començar a aclarir el desenllaç de la sèrie final. João Rodrigues va executar magistralment la falta directa (34’) i situava el seu conjunt amb un clar avantatge de 3 gols. El Noia va obrir una escletxa d’esperança amb una altra falta directa, aquest cop resolta per Ivan Morales (43’), amb un xut ras i ajustat que no va poder aturar Sergi Fernández. La parròquia local amb prou feines va poder celebrar el gol. El Noia jugava en inferioritat perquè Aleix Esteller va rebre una targeta blava per haver entrat a pista abans d’hora. El Barça no ho va desaprofitar i en l’acció posterior al gol local Alabart replicava marcant el quart entremig d’una defensa desguarnida. Encara hi va haver temps perquè Sergi Panadero tingués el seu moment de glòria i signés l’1-5 rubricant a boca de canó una gran assistència de Marc Grau.

El Barça s’ha anat afeblint, això és evidentíssim. Cada vegada marxa més talent a Portugal
Edu Castro
entrenador del barça
Només tinc paraules d’agraïment per tota la gent que m’ha acompanyat en aquest trajecte
Sergi Panadero
Capità del barça
Volíem forçar el cinquè partit, però marxem orgullosos i satisfets de la feina feta