OK Lliga

El Barça oficialitza la designació de David Cáceres com a nou entrenador

El Barça i David Cáceres han arribat a un acord perquè el tècnic barceloní sigui el nou entrenador del primer equip per les properes dues temporades . L’entrenador de 50 anys arriba al primer equip amb una amplia trajectòria com a jugador i entrenador, on suma ja deu anys d’experiència a les banquetes.

El nou entrenador blaugrana va ser peça clau en la permanència de l’Igualada l’any 2021. Cáceres es va fer càrrec de l’equip a falta de 8 jornades pel final en posicions de descens, i no només el va salvar, sinó que va aconseguir classificar-los per competició europea.

Trajectòria ascendent

Després la seva retirada com a jugador, la temporada 2012-2013 a l’Igualada, en la 13-14 David Cáceres es va incorporar a la banqueta del CHP Sant Feliu, on hi va estar fins el 2018. El Cerdanyola CH va ser la seva següent etapa com a entrenador, aquest cop a les categories inferiors, en la temporada 20-21.

L’etapa al club del Vallès va ser breu, ja que Cáceres es va fer càrrec de l’Igualada al mes de març, quan faltaven 8 jornades per al final de l’OK Lliga de la temporada 2020-2021. A les Comes, el tècnic barceloní va salvar l’equip, mantenint-lo a la màxima categoria estatal i el va classificar per competicions Europees. Tot i això, el nou entrenador blaugrana no va continuar la temporada següent, i va acceptar fer-se càrrec dels més petits de la nostra secció, agafaria l’equip aleví i infantil del club.

Home de club

Des de la temporada 21/22, Cáceres es va incorporar a la disciplina del FC Barcelona, on ha estat entrenador dels equips de la base.

Coneixedor del club i la seva filosofia, el barceloní arriba al primer equip després d’haver estat col·laborant al Barça Atlètic i dirigint l’Aleví i l’Infantil, on ha sumat un grapat de títols: la MiniCopa, Campionats de Catalunya, Campionats d’Espanya i dos EUROCKEY U15 entre altres.

El seu passat com a jugador

En la seva trajectòria com a jugador destaca l’Igualada, on hi va jugar 14 temporades, 13 en una primera etapa (1995-2008) i una segona la temporada 2012-1013 on es va retirar com a jugador. Després dels seus inicis al Santa Isabel (1991-1993), Cáceres va jugar al Barça (1993-1994) i d’allà va jugar al Vic (1994-1995) abans de firmar per l’Igualada. Un cop finalitzada la primera etapa al conjunt igualadí, Cáceres va fitxar pel Noia on hi va jugar dues temporades (2008-2010) i posteriorment va jugar al CE Monjos (2010-2012) abans de retirar-se a l’Igualada la temporada 12-13.

L’staff de David Cáceres

El nou entrenador blaugrana incorporarà a Dani Moreno com a tècnic ajudant, Moreno seguirà exercint de coordinador de la base. Com a entrenador de desenvolupament de jugadors s’incorpora Raúl Castillo que compaginarà aquesta tasca amb ser l’entrenador del Barça Atlètic i del Júnior. El mític i llorejat porter Guillem Trabal serà el nou entrenador de porters i Jordi Arboix el nou preparador físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.