OK Lliga

El Barça cedeix Kyllian Gil al Valongo portuguès i Gaby Cairo al Grossetto italià

El Barça d’hoquei patins ha arribat a un acord per a la cessió de quatre jugadors de l’hoquei formatiu blaugrana durant la temporada 2024/25. Kyllian Gil segueix el seu periple formatiu al Valongo de Portugal. Aquesta darrera temporada va estar cedir al PAS Alcoi i a la temporada 22/23 va estar cedit al Noia Freixenet.

Arnau Martínez continuarà defensant la porteria del CH Caldes, per segona temporada on va recalar, de l’anterior cessió al Montecchio. Per la seva banda, Gaby Cairo Porta marxarà a Itàlia, concretament al ASD CP Grosseto 1951 per seguir la seva formació, un cop sorgit de les categories de formació blaugrana. El jove Jan Munné, per la seva banda, seguirà el seu desenvolupament a les files del CH Alpicat, equip que ha assolit l’OK Lliga a l’¡actual temporada.

Lucas Bridge (SP Marinhense), Oriol Llenas (IHC Igualada) i Joan Pascual (CP Calafell), per la seva banda, han finalitzat la seva vinculació amb el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)