OK Lliga

El Barça confirma el retorn del golejador argentí Pablo Álvarez (Benfica)

Pablo Álvarez (San juan, 1986) és nou jugador del Barça després que club i jugador hagin arribat a un acord per a les properes dues temporades. L’argentí arriba procedent del Benfica on hi ha disputat les últimes tres temporades i ha guanyat una lliga (2022-2023) i una Supertaça António Livramento.

Segona etapa al Palau

Pablo Álvarez disputarà la seva segona etapa al conjunt blaugrana després de marxar el 2021 cap a Portugal. El nou davanter blaugrana va ser jugador del Barça deu temporades (2011-2021) on va ser peça clau de la secció, sumant 31 títols i sent el màxim golejador històric de l’OK Lliga, amb 551 gols. Al Barça hi va guanyar nou lligues, set Supercopes d’Espanya, cinc copes del Rei, tres lligues Europees, dues copes Intercontinentals, dues copes Continentals i tres lligues Catalanes en les deu temporades al club.

Álvarez va debutar l’any 2001 a l’argentina i va ser el 2005 quan va fer el salt a l’OK Lliga, després de fitxar pel Liceo. A Galícia s’hi va estar sis temporades (2005/2006-2010/2011) i d’allà va arribar al Barça.

A Barcelona, el de San Juan es va consolidar com un dels millors golejadors de l’època i va fer uns números històrics. Ara, torna al Palau Blaugrana com un jugador que aportarà experiència i gols a l’equip de David Cáceres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)