OK Lliga

Sergi Aragonès és el tercer fitxatge del Barça de Cáceres

Sergi Aragonès és nou jugador del Barça d’hoquei sobre patins després de finalitzar contracte amb el Reus Deportiu. El nou jugador blaugrana, de 27 anys, firma per les properes dues temporades i es converteix en nou jugador de l’equip entrenat per David Cáceres. De fet, és el tercer fitxatge confirmat després dels de Ferran Font (Sporting) i Pablo Álvarez (Benfica). Cobreixen les baixes de Pau Bargalló, João Rodrigues i del retirat Sergi Panadero. El defensa de Sant Sadurní torna al Barça, on va estar dues temporades al filial, com un jugador contrastat i amb caràcter, després de la seva etapa a Benfica i al Reus. Aragonès és un dels convocats per Guillem Cabestany per jugar el mundial a Itàlia i va ser campió d’Europa l’any passat.

Caràcter des dels inicis

Aragonès va debutar la temporada 2013-2014 al Noia i d’allà va fer el salt al filial del Barça (2014-2016). La temporada 2016-2017, el de Sant Sadurní va tornar al Noia, en el qual hi va jugar quatre temporades (2016-2020) abans de firmar pel Benfica. A Portugal va estar-hi la temporada 20-21 i en la 21-22. Al mercat d’hivern, però, va signar pel Reus, on va tenir un paper molt destacat.

El nou jugador blaugrana és un jugador amb un gran recorregut dins la pista, capaç de portar el ritme del partit, tan ofensivament com en defensa. Les seves diagonals, poderoses i el seu gran xut exterior són dues de les seves principals armes en atac. Mentre que defensivament, és solidari en les tornades defensives i entregat per ser un jugador d’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)