Més hoquei

Molt de nivell en l’equip femení de Catalunya que jugarà la GoldenCat

El seleccionador català Josep Maria Barberà ha donat la convocatòria

El seleccionador català femení Josep Maria Barberà ha donat a conèixer l’equip de Catalunya que disputarà la GoldenCat i ha format una selecció catalana de gran nivell. Les deu jugadores convocades són Anna Salvat (Vila-sana) i Helena Saldaña (Bigues i Riells) com a porteres, i com a jugadores de camp Gemma Solé (Cerdanyola), Joana Xicota (Fraga), Joana Comas, Ona Castellví i Nara López (Manlleu), i Laura Puigdueta, Carla Fontdeglòria i Berta Busquets (Palau).

La GoldenCat, competició internacional que impulsa la Federació Catalana de Patinatge, es disputarà a Cerdanyola del Vallès els dies 29, 30, 31 d’agost i 1 de setembre amb la participació de les seleccions de Catalunya, Portugal, França i Itàlia en categoria masculina i Catalunya, Portugal, França, Itàlia i Argentina –com a gran novetat–en la categoria femenina. Les seleccions rivals de Catalunya estaran preparant el mundial que s’ha de jugar a Itàlia en el marc dels World Skate Games 2024, que aplegaran de nou totes les disciplines del patinatge del 6 al 22 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)