Lliga Europea

Els dotze equips catalans ja coneixen la seva ruta en les competicions europees

El Barça i el Noia estaran en el mateix grup en la lliga europea

Els dotze equips catalans, nou masculins i tres femenins, ja coneixen la seva ruta en les cinc competicions europees que hi haurà aquesta temporada, dues més que en la passada. En la categoria masculina s’ha creat la Thophy, una tercera categoria i en la femenina la Europe Cup, la segona categoria.

En la lliga europea el Barça i el Noia són els dos equips catalans que han anat directament a la fase de grups, i han anat a parar al mateix, el grup A. Els altres quatre equips als que s’enfrontaran seran el Porto portuguès, el Saint Omer francès i els guanyadors dels grups 1, on estan el Reus i el Voltregà, i grup 2 de la fase de qualificació. El grup B el formaran el Liceo, el Benfica i l’Oliveirense de Portugal, el Trissino italià i els guanyadors del grup 3, on està el Calafell, i grup 4 de la qualificació.

En la fase de qualificació de la lliga europea el Reus i el Voltregà jugaran en el grup 1 juntament amb el Follonica italià i el Herringen alemany. El Calafell ha anat a parar al grup 3 i s’enfrontarà al Diessbach suís, i al Valongo i al Riba d’Ave portuguesos. El grup 2 el formen el Barcelos i l’Sporting de Portugal i La Vendéenne francès, mentre que en el grup 4 jugaran el Sarzana italià, el Tomar portuguès i el Dinan-Quevert francès. Els primers dels quatre grups que es s’han sortejat passaran a la fase de grups de la lliga europea i els segons i els tercers passaran a disputar l’Europe Cup.

En l’Europe Cup el Sant Just jugarà contra el segon del grup 1 de la qualificació de la lliga europea, l’Igualada enfront el segon del grup 3, el Lleida contra el tercer del grup 1 i el Caldes enfront el tercer del grup 3. En la nova competició la Thophy no hi ha catalans d’entrada i hi aniran a parar els quarts de la qualificació de la lliga europea.

En la lliga europea femenina El Palau i el Vila-sana han quedat enquadrats en el mateix grup, el B i també s’enfrontaran al Fraga i al guanyador de la segona qualificació que juga el Manlleu contra el Matera italià. En el grup B jugaran el Telecable, el Benfica de Portugal, el Nantes francès i el guanyador de la primera qualificació entre el ECU anglès i l’Uttigen suís. Els dos perdedors de la qualificació jugarien l’Europe Cup femenina amb sis equips més, cap català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)