Més hoquei

Catalunya jugarà la final de la GoldenCat masculina contra Portugal

La selecció catalana guanya França en la semifinal per 6-4

La selecció catalana masculina s’ha classificat per la final de la GoldenCat Masculina al superar França per 6-4 en un partit molt disputat. Catalunya s’enfrontarà a Portugal en la final i lluitaran pel títol (16.30 h Esport 3). En la fase de grups el combinat català es va imposar al portuguès per un mínim 7-6.

França es va avançar en el marcador amb un 0-2 en el minut 12, però en els darrers cinc minuts del primer temps Bargalló i Miras, de penal, van empatat (2-2). En la segona meitat la selecció catalana es va posar per davant amb un gol de Font de Falta directe i un altre de Llorca (4-2). Els francesos van seguir lluitant i amb gols de Bargalló i de Font, novament de falta directe a cinc minuts del final, es va arribar al 6-4 definitiu