Més hoquei

Catalunya perd contra el talent de Portugal la final de la GoldenCat (5-3)

La selecció catalana masculina ha perdut amb el cap ben alt contra Portugal, la vigent subcampiona mundial i europea, per 5-3, la final de la GoldenCat que s’ha jugat al pavelló de Can Xarau de Cerdanyola del Vallès. L’equip lusità, farcit de talent, revalida el títol que va conquerir l’any passat a Sant Hipòlit de Voltregà i arriba amb la moral ben carregada als World Skate Games que ha de jugar a Novara del 16 al 22 de setembre. Catalunya havia derrotat divendres Portugal per 7-6 en la fase de grup però avui el partit ha estat ben diferent.

En el partit per al tercer el quart llocs, França ha superat Itàlia (0-4) amb tres gols de Carlo di Benedetto i un de Marc Rouze.

Rafa ha avançat Portugal, més incisiu i amb le lliçó ben apresa del duel precedent (1-0). João, a 2:06, de final, ha clavat el 2-0 amb un gran tret. Llorca, perseverant, ha fet el 2-1 a 18 segons de la mitja part, però altre cop João, ha fet el 3-1 a sis segons del so de la botzina, un gol que ha fet mal. L’equip portuguès ha seguit exhibint les seves virtuts en el segon temps i s’ha avançat per 5-1 amb gols de Pinto i Vierinha. Miras a 4:25 del final, ha marcat el 5-2, però l’equip de Jordi Camps no ha pogut revertir la situació davant d’un clar aspirant al títol mundial. Això sí, ha seguit lluitant i Jordi Bargalló, rematant a un sol toc un servei de Llorca, ha clavat el 5-3 a 18 segons del final.

Reducció de sanció màgica

Com si fos per art de màgia, la sanció de 6 partits que li van imposar José Miranda (Portugal) i Roberto di Benedetto (França), que va veure la vermella directa en la primera jornada va ser anul·lada dissabte i va quedar en no res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)