Mundial

Gol de Sara Roces i empat contra Xile

Hoquei sobre patins.Espanya aguanta els últims 10:40 de partit amb nou faltes

Espanya 1 Xile 1

ESPANYA:Ferrer, Florenza, Casaramona, Piquero i Sanjurjo -equip inicial-; Roces, Colomer, Sara Lolo i Vicky Porta.XILE:Hidalgo, Muñoz, Donoso, Ramos i Gaete -equip inicial-; Venegas, Felipe, Valdés i Sanz.GOLS:1-0 (11’) Roces. 1-1 (41’) Sanz.ÀRBITRES:M. Carmazzi i R. Cruzado.FALTES:9 d’Espanya i 8 de Xile.COMENTARI:La selecció espanyola femenina d’hoquei sobre patins, amb el tècnic català Sergi Macià al capdavant i sis jugadores catalanes, va debutat ahir a Novara en els Wolrd Skate Games Itàlia amb un empat contra Xile (1-1), una selecció que aspira al podi, en un partit prou costerut. La jugadora del Telecable Sara Roces va avançar l’equip estatal en el minut 11’ (1-0) però Celeste Sanz va marcar el gol de Xile a 8:52 del final (1-1) en un moment compromès perquè Espanya tenia 9 faltes i estava a només una de la falta directa. El conjunt sud-americà en duia només cinc. Espanya va aguantar 10minuts i 40 segons sense cometre cap falta més i sense concedir cap bola aturada i Xile es va anar carregant fins arribar a les 8. Tampoc no va concedir cap acció de bola aturada en tot el partit, en què les porteres de tos dos conjunts van actuar amb fermesa. L’equip de Sergi Macià jugarà avui contra la Gran Bretanya (13 h), la ventafocs del grup B que ahir va perdre contra Itàlia per 4-0 en l’altre partit del grup B, i dimecres s’enfrontarà a Itàlia (19 h). El grup A el formen Portugal, Colòmbia, l’Argentina, la vigent campiona, i França. En el primer partit, Portugal va golejar Colòmbia (5-0). Els vuit equips jugaran els quarts de final. Tot seguit, l’Argentina va derrotar França per un contundent 6-0 amb 2 gols de Luchi Agudo.