Mundial

Espanya apallissa la Gran Bretanya en la segona jornada del mundial (0-14)

La selecció espanyola femenina, vigent subcampiona del món, ha apallissat la Gran Bretanya per 0-14 (0-8 a la mitja part) en la segona jornada del grup B dels Word Skate Games. L’equip de Sergi Macià, amb sis catalanes, ha estat infinitament superior de bon començament i demà dimecres jugarà el decisiu partit contra Itàlia, l’amfitriona, que determinarà els encreuaments de quarts de final. Els gols els han marcat Aina Florenza (5), Maria Sanjurjo (4), Sara Roces (2), Marta Piquero, Mariona Colomer i Victòria Porta. Espanya no va passar d’un empat contra Xile (1-1) dilluns en la primera jornada i la diferència de gols global podria ser un factor determinant a l’hora de decidir la classificació final del grup B. L’equip estatal ha fet dos gols en l’últim minut del partit i el 0-12 a 1:17 del final.

Avui dimarts, les amfitriones, que dilluns van desfer-se de la Gran Bretanya per un encara curt 4-0, s’enfronten a Xile (19 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)