Lliga Catalana

Tres places de les semifinals per decidir

Hoquei sobre patins. El Palau és l’únic que s’ha assegurat disputar la final a quatre de la lliga catalana femenina a una jornada del final

La lliga catalana femenina arriba a la seva última jornada de la fase de grups i només un equip, el Generali Palau, està classificat per a la final a quatre que es disputarà el dissabte 5 i el diumenge 6 d’octubre a Roda de Ter. Les altres tres es decidiran en aquesta darrera jornada.

El Generali Palau és el primer del grup A amb dues victòries i 6 punts, i ja està classificat. La segona plaça se la disputen el Voltregà (4 punts) i el Cerdanyola (1). Les osonenques visiten el Palau i les vallesanes reben l’Orkla Bigues i Riells i si guanyen podrien atrapar el Voltregà, si perd el seu partit. Van empatar (4-4) en l’enfrontament particular i tot dependria de la diferència de gols.

En el grup B no hi ha cap classificat i tres equips amb possibilitats. El Vila-sana i el Martinelia Manlleu tenen 4 punts i el Lidergrup Mataró 2. Les mataronines reben l’Oxigen Sant Cugat (0 punts i eliminat) i les lleidatanes reben les osonenques i l’equip que guanyi es classificarà. Amb un empat hi podria haver un triple empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)