Lliga Catalana

Xoc d’estils entre el Calafell i el Sant just

Hoquei sobre patins. Lliga Catalana. La final nacional es juga avui al pavelló Quim Tomàs del Vendrell (12 h, Esport3)

La final de la 20a Frit Ravich Lliga Catalana (12 h, Esport3) enfronta avui al pavelló Quim Tomàs del Vendrell el Parlem Calafell, que aspira al seu segon títol en la competició, i el Senergy Renovables Sant Just, dos equips amb teòrics estils diferents, si més no pel que es va veure en les semifinals. Els penedesencs es van desfer del Pons Lleida (5-8) en un partit obert, mentre que el Sant Just va superar l’Igualada Rigat 3-0 apel·lant al control i l’eficàcia en moments clau. Sigui com vulgui, el fins ara seleccionador estatal, Guillem Cabestany, va tenir una estrena reeixida i aspirarà al seu primer títol tot just al pavelló del Club d’Esports, l’escenari on va viure els seus primers gran èxits com a tècnic ara fa una dècada. Probablement, mirarà d’endurir el ritme del partit per rendibilitzar la seva teòrica superioritat en la rotació. El seu millor home en la semifinal va ser l’ex Noia Aleix Marimon, que va fer tres gols. El Sant Just, que afronta el segon curs a l’elit, ha reiterat la seva competitivitat amb Joan Pujalte de jugador franquícia i un equip fidel als preceptes de Mia Ordeig. Sorprenent finalista en la darrera copa, que va perdre contra el Barça, aspira al primer títol.

La femenina ja té semifinals

El Cerdanyola, el Vila-sana i el Mataró es van classificar per a la final a quatre de la lliga catalana femenina i junt amb el Palau, que ja ho estava, jugaran les semifinals: Palau-Mataró i Vila-sana-Cerdanyola. Al grup A el Palau va guanyar el Voltregà (5-2) i el Cerdanyola va golejar el Bigues i Riells (11-1) i va passar per la diferència de gols. Al grup B el Mataró va superar el Sant Cugat (3-2) i el Vila-sana, el Manlleu (1-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)